Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

01 april 2016, door Glasvezel Nieuws

VVD wil snellere aanleg glasvezel

De aansluiting van de West-Brabantse huishoudens op sneller internet laat volgens VVD-raadslid Rian Govers te lang op zich wachten. De provincie Noord-Brabant maakte begin dit jaar bekend dat het 35 miljoen euro aan lening heeft verstrekt aan het bedrijf Mabib om 35.000 huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Mabib begint na de zomervakantie met de aanleg in de regio Den Bosch/Eindhoven.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media