Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

30 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Aanleg van glasvezel in De Wolden begonnen

De eerste schop ging gisteren in de grond bij Ruinerwold voor de aanleg van glasvezel. Dat er nu wordt begonnen met de aanleg, is mede dankzij bewonersinitiatief Glasvezel De Wolden. De pilot begint in Ruinerwold. Voor bewoonster Margriet Hilbrink-Boverhof zou snel internet een verademing zijn. “Het stelt hier helemaal niks voor met de verbinding. Schoolwerk via de computer doen, lukt vaak niet.”

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media