Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

LVCNET organiseert glasvezel informatieavonden in Land van Cuijk

Glasvezel coöperatie LVCNET start een grootschalig informatieoffensief om glasvezel onder de aandacht te brengen in het Land van Cuijk. In de komende maanden worden tientallen informatie- en inschrijfavonden georganiseerd. De coöperatie is opgericht om het Land van Cuijk (provincie Noord-Brabant) te voorzien van glasvezel. Het aansluitgebied omvat 32 dorpen en 1 stad in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint Anthonis. LVCNET gaat uit van een volledige dekking van het gebied: ook de buitengebieden en bedrijventerreinen worden aangesloten op glasvezel.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media