Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

18 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Aanleg glasvezel in buitengebied Winterswijk kan na de zomer

De aanleg van het glasvezelnetwerk begint na de zomer in het buitengebied van Winterswijk. Voor de zomer moet dan wel duidelijk zijn of minimaal 50 procent van de bewoners en bedrijven een aansluiting wil. Meteen na Winterswijk kan ook in de gemeente Berkelland glasvezel worden aangelegd, daarna volgen de andere gemeenten in de Achterhoek en Doesburg, Lochem en Zutphen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media