Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

17 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Stormloop op Glasvezel De Wolden

De eerste inschrijfavond van Glasvezel De Wolden leverde maandag een kleine stormloop op in dorpshuis De Kolonie in Oosteinde. De belangstellenden moesten tot in het portaal bij de voordeur staan om de presentatie te kunnen volgen. De aanwezige providers konden zich nog net staande houden in één van de hoeken. Niet voor niets stonden de gezichten van de ‘paarse brigade’ vol op zomerstand. Floris van Lint van Glasvezel De Wolden had kort daarvoor nog aangegeven geen idee te hebben hoeveel mensen erop af zouden komen.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media