Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Investering voor glasvezelaanbieder CBizz

Glasvezelaanbieder CBizz heeft naar eigen zeggen een ‘substantiële investering’ aangetrokken voor het versnellen van haar strategie. Zo wil men enkele middelgrote internetbedrijven met een focus op glasvezel overnemen. Ook wordt de bouw en uitrol van glasvezelnetwerken op voornamelijk bedrijventerreinen versneld. Ook het aanbieden van glasvezelverbindingen via de netwerken van partners als CIF, Cogas en Rekam wordt voortgezet en uitgebreid.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media