Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Tweak brengt eerste 10Gbit/s-lijnen naar consumenten

Tweak gaat bij een glasvezelinitiatief in de Drentse gemeente De Wolden 10Gbit/s-lijnen doortrekken naar huishoudens, die daar met eigen hardware van de volle snelheid gebruik kunnen maken. Ze betalen 95 euro per maand. Op termijn wil de provider dit ook in andere gebieden doen. Glasvezelnetwerken bestaan grotendeels uit 10Gbit/s-lijnen, maar aanbieders brachten die snelheid vooralsnog alleen naar grootzakelijke klanten. Tweak& legt 10Gbit/s-glasvezel echter door naar huishoudens, als onderdeel van het bewonersinitiatief Glasvezel De Wolden.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media