Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasnet Alphen wil bedrijventerreinen Alphen aan den Rijn verglazen

De Vereniging van Ondernemingen in Alphen aan den Rijn (VOA) is een glasvezelinitiatief gestart. Onder de naam Glasnet Alphen wil het 11 bedrijventerreinen gaan voorzien van een open zakelijk glasvezelnetwerk. Op de bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn is momenteel nauwelijks glasvezel beschikbaar. De ondernemers zijn vooral aangewezen op ADSL verbindingen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media