Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 maart 2016, door Frank Wiegmans

Vodafone start met Begin Gemist

In navolging van de KPN-groep (KPN, Telfort en Xs4All), OnsBrabantNet en ON staart ook telecomprovider Vodafone  per vandaag met het aanbieden van de interactieve TV dienst; Begin Gemist.

Vanuit het feit dat klanten steeds vaker zelf willen bepalen wanneer ze tv-programma’s willen kijken werden eerder al de functie "Opnemen " en de dienst “Uitzending Gemist” ontwikkeld en aangeboden. Met de dienst “Begin Gemist” kunnen klanten programma’s vanaf de start bekijken terwijl het programma al een tijdje bezig is. In de interactieve-TV gids komt bij elk programma waarvoor de dienst beschikbaar is een speciaal icoontje te staan. Door simpelweg te klikken op dit icoon zal het programma vanaf het begin starten. Men kan deze functie gebruiken zolang een programma speelt. De functies opnemen en doorspoelen zullen echter niet werken indien een programma met Begin Gemist bekeken wordt.

Spoiler Alert: Let er wel op bij spannende programma’s en voetbalwedstrijden dat de buren zeer waarschijnlijk niet via Begin Gemist zitten te kijken en dus voor lopen! :-)

Zoals gezegd start Vodafone per vandaag met het aanbieden van deze nieuwe tv-dienst. Ben je reeds klant van Vodafone? Niks aan de hand, je hoeft namelijk niks te doen, de dienst is automatisch ook voor jou al beschikbaar.


Meer nieuws...

Minder graafschades bij aanleg glasvezelnetwerk KPN in de toekomst

De grond in Nederland ligt vol met verschillende soorten netwerken bestaande uit kabels en leidingen. Denk hierbij aan koperdraden, eleltriciteitskabels, gasleidingen, waterleidingen en glasvezelka…

Komt er E-Fiber glasvezel in Zundert?

Net als in Etten-Leur is netwerkbeheerder E-Fiber bereid gevonden om een grote investering te doen en zo glasvezelinternetmogelijk te maken in Zundert.
Hiervoor werd ook in Zundert een vraagbundel…

Etten-Leur nog even in de wacht voor glasvezel E-Fiber

De deadline voor de vraagbundeling in Etten-Leur verliep op 1 februari. Nu is het nog even wachten op een definitief “ja” vanuit netwerkbeheerder E-Fiber voordat er daadwerkelijk glasvezel aangeleg…

Den Bosch krijgt glasvezel

In Den Bosch west is KPN NetwerkNL begonnen met de aanleg van haar glasvezelnetwerk. Het plaatsen van de aansluiting in de meterkast is tijdens deze aanleg gratis. Tevens hoef je om een aansluiting…

Volg ons op social media