Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 maart 2016, door Frank Wiegmans

Vodafone start met Begin Gemist

In navolging van de KPN-groep (KPN, Telfort en Xs4All), OnsBrabantNet en ON staart ook telecomprovider Vodafone  per vandaag met het aanbieden van de interactieve TV dienst; Begin Gemist.

Vanuit het feit dat klanten steeds vaker zelf willen bepalen wanneer ze tv-programma’s willen kijken werden eerder al de functie "Opnemen " en de dienst “Uitzending Gemist” ontwikkeld en aangeboden. Met de dienst “Begin Gemist” kunnen klanten programma’s vanaf de start bekijken terwijl het programma al een tijdje bezig is. In de interactieve-TV gids komt bij elk programma waarvoor de dienst beschikbaar is een speciaal icoontje te staan. Door simpelweg te klikken op dit icoon zal het programma vanaf het begin starten. Men kan deze functie gebruiken zolang een programma speelt. De functies opnemen en doorspoelen zullen echter niet werken indien een programma met Begin Gemist bekeken wordt.

Spoiler Alert: Let er wel op bij spannende programma’s en voetbalwedstrijden dat de buren zeer waarschijnlijk niet via Begin Gemist zitten te kijken en dus voor lopen! :-)

Zoals gezegd start Vodafone per vandaag met het aanbieden van deze nieuwe tv-dienst. Ben je reeds klant van Vodafone? Niks aan de hand, je hoeft namelijk niks te doen, de dienst is automatisch ook voor jou al beschikbaar.


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media