Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

02 maart 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel in heel Lonneker

Het volledige buitengebied van Lonneker wordt aangesloten op glasvezel. Het dorp heeft dat op eigen kracht geregeld. Reggefiber is door de dorpsraad bereid gevonden om op korte termijn glasvezel in het hele buitengebied van Lonneker aan te leggen. Maar de glasvezeltak van provider KPN verlangde wel dat minstens 60 procent van de aanwonenden daar ook mee instemt. Dat is nu gelukt.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media