Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 november 2010, door Glasvezel Nieuws

SARA breekt record met meervoudig 40 Gigabit Et

SARA en haar partners Extreme Networks en Mellanox hebben tijdens de jaarlijkse Supercomputing-conference SC10 in New Orleans een demonstratie gegeven waarbij wetenschappelijke visualisatiedata op de Nederlandse stand vanaf één enkele server met gemiddeld 43 Gbit/seconde over een netwerk werd verstuurd. Tijdens de transfer werden pieken gemeten van meer dan 55 Gbit/seconde. De demonstratie toont wederom het resultaat van innovatief netwerkonderzoek & laat zien hoe ultra-hoge resolutie gegevens op een schaalbare manier kunnen worden getransporteerd tussen “commodity” systemen. De visualisatie betrof data afkomstig van het astrofysicaproject CosmoGrid.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media