Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 november 2010, door Glasvezel Nieuws

Kabeltex slaat Docsis 3 over en legt FTTC aan

Kabeltex, met 9.000 home passed een van de kleinere kabeloperators van Nederland, is volop bezig zijn netwerk te verglazen tot het niveau van de straatkast. Vanaf 2011 kunnen de eerste klanten worden aangesloten, zo blijkt uit een gesprek dat Telecompaper had met directeur Jaap Drijver. Momenteel maakt Kabeltex, dat actief is op Texel (13.800 inwoners, 5.500 woningen) gebruik van een Docsis 2.0 platform, waardoor snelheden aangeboden worden tot 30/6 Mbps.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media