Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 juli 2010, door Glasvezel Nieuws

Gamen via glasvezel

Op zaterdag 10 juli zijn alle inwoners vanaf 12 jaar uit Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs uitgenodigd voor het Game-event van KPN Glasvezel op de Kruin in Bergschenhoek. Ontdek gamen met de voordelen van glasvezel en neem het op tegen elkaar op in de officiƫle 2010 FIFA World Cup. Onder begeleiding van twee game-profs wordt een middag lang in competitieverband fanatiek gestreden om de beste gamer van Lansingerland te worden. De inschrijving voor de FIFA World Cup-competitie is op zaterdag 10 juli tussen 13.00 en 14.00 uur. Met dit Game-event wil KPN inwoners uit Lansingerland kennis laten maken met de voordelen van razendsnel gamen via glasvezel. Bij voldoende belangstelling voor glasvezel in Bergschenhoek en Bleiswijk legt Glashart een gloednieuw glasvezelnetwerk aan. KPN biedt inwoners uit Bergschenhoek en Bleiswijk glasvezeldiensten aan over dit netwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media