Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 juli 2010, door Glasvezel Nieuws

Gamen via glasvezel

Op zaterdag 10 juli zijn alle inwoners vanaf 12 jaar uit Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs uitgenodigd voor het Game-event van KPN Glasvezel op de Kruin in Bergschenhoek. Ontdek gamen met de voordelen van glasvezel en neem het op tegen elkaar op in de officiƫle 2010 FIFA World Cup. Onder begeleiding van twee game-profs wordt een middag lang in competitieverband fanatiek gestreden om de beste gamer van Lansingerland te worden. De inschrijving voor de FIFA World Cup-competitie is op zaterdag 10 juli tussen 13.00 en 14.00 uur. Met dit Game-event wil KPN inwoners uit Lansingerland kennis laten maken met de voordelen van razendsnel gamen via glasvezel. Bij voldoende belangstelling voor glasvezel in Bergschenhoek en Bleiswijk legt Glashart een gloednieuw glasvezelnetwerk aan. KPN biedt inwoners uit Bergschenhoek en Bleiswijk glasvezeldiensten aan over dit netwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media