Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 februari 2016, door Glasvezel Nieuws

Snel internet dichterbij voor buitengebied Deventer

De gemeente Deventer heeft met acht andere Overijsselse gemeenten (Ommen, Dalfsen, Olst-Wijhe, Raalte, Hengelo, Haaksbergen, Enschede, Losser) en investeringsmaatschappij CIF een akkoord bereikt over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Investeerder CIF (Rabobank Bouwfonds Communication Infrastructure Fund) gaat glasvezel aanleggen in die gemeenten, maar vocht met de lokale overheden over onder meer de diepte van het kabeltje. Door minder diep te graven kan CIF de kosten beperken.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media