Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

06 februari 2016, door Glasvezel Nieuws

Groei aanleg glasvezel stagneert in Nederland

De aanleg van glasvezel in Nederland stagneert, aldus consultancy bureau Stratix. Oorzaak van de stagnering zou het beleid van KPN zijn om minder te investeren in glasvezel. Volgens Stratix waren er eind 2015 circa 2,6 miljoen huishoudens op glasvezel aangesloten. De verwachte groei naar 3,5 miljoen in 2017 gaat bij lange na niet gehaald worden.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media