Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

04 februari 2016, door Glasvezel Nieuws

Ziggo weer vaker aangeraden door klanten

Er is een einde gekomen aan de dalende bereidheid om Ziggo aan te bevelen door haar eigen triple-play klanten. Het aantal klanten dat de kabelaanbieder aanraadt aan anderen, nam in de afgelopen maanden zelfs licht toe. Dat blijkt uit de WoM-(Word-of-Mouth) score van Ziggo, waarmee Telecompaper aangeeft hoeveel procent van de huidige klanten of gebruikers een aanbieder/toestel zou aanbevelen aan anderen. Uit de meest recente WoM-meting blijkt ook dat de score van Tele2 de laatste maanden gestaag stijgt in de postpaid-markt.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media