Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

02 februari 2016, door Glasvezel Nieuws

Ziggo verhoogt snelheid Internet Complete-pakket

Kabelaar Ziggo gaat per 2 april de download snelheid van haar Internet Complete-pakket verhogen. Die gaat van 120 Mbit/sec naar 150 Mbit/sec. Upload gaat van 12 Mbit/sec naar 15 Mbit/sec. Vooralsnog blijven de andere pakketten gelijk. Het is ook nog niet bekend of er per april prijswijzigingen worden doorgevoerd bij de grootste kabelaar van Nederland.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media