Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

02 februari 2016, door Glasvezel Nieuws

Tele2 met nieuwe VDSL dienst

Tele2 rolt Internet Extra uit, een VDSL-dienst met download snelheden tot 100 Mbps. De dienst kost 28 euro per maand en wordt geleverd via het vaste netwerk van KPN. Klanten kunnen via een postcodecheck achterhalen wat de verwachte snelheid op hun adres zal zijn. Internet Extra is verkrijgbaar in combinatie met andere vaste diensten van Tele2. Internet Extra met TV Basis kost 40 euro per maand, in combinatie met Bellen Basis 28 euro per maand en  met TV Basis en Bellen Basis 40 euro per maand.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media