Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

01 februari 2016, door Glasvezel Nieuws

T-Mobile test 4G voor thuis

T-Mobile heeft geïnteresseerden een voorstel gedaan voor een proef met een 4G-abonnement voor thuis. Deelnemers kunnen kiezen uit drie abonnementen, met datalimiet van 30GB, 100GB of 200GB. Deelnemers betalen maandelijks 29, 59 of 89 euro voor de abonnementen met datalimiet van 30GB, 100GB of 200GB. De datalimiet voor het 4G-abonnement voor thuis is volgens T-Mobile noodzakelijk tijdens de drukke uren op het netwerk.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media