Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

19 november 2010, door Glasvezel Nieuws

Britse minister bepleit twee snelheden-web

De Britse minister van Cultuur gaat een stap verder in het afschaffen van netneutraliteit. Hij moedigt de markt aan nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Ed Vaizey van Cultuur zegt dat internetaanbieders vrij zijn te experimenteren met nieuwe betaalvormen die de uitbreiding van internetdiensten helpt betalen. Vaizey: “Dat kan de ontwikkeling van een tweezijdige markt inhouden, waarbij consumenten en de aanbieders van content er voor kunnen kiezen te betalen voor verschillende kwaliteitsniveau’s van de dienstverlening.”

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media