Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

26 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

Subsidie voor snel internet Friesland

/a>Projecten die gebruik gaan maken van het breedbandfonds, kunnen straks ook subsidie aanvragen voor de aansluiting van snel internet. De provincie Fryslân stelde op dinsdag 26 januari de subsidieregeling voor snel internet in Fryslân vast. Dit is een van de instrumenten om snel internet in de buitengebieden van Fryslân te realiseren. In december 2015 richtte de provincie het breedbandfonds al op. De officiële publicatie van de subsidieregeling is volgende week. Informatie over de regeling en de aanvraagformulieren is dan te vinden op www.fryslan.frl/snelinternet.Het breedbandfonds gaat leningen verstrekken voor de financiering van initiatieven voor snel internet in de buitengebieden. Per aangesloten woning ontvangt de eindgebruiker een eenmalige aansluitsubsidie van maximaal € 500,- Hierdoor blijven de aansluitkosten voor de eindgebruiker binnen de perken. Het breedbandfonds gaat komende maand open, zodat de projectinitiatieven hun aanvraag in kunnen dienen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media