Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

26 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

Meer zicht op glasvezel buitengebied Someren

Het lijkt erop dat het buitengebied van Someren volgend jaar <a href="http://www.hetcontact.nl/nieuws/20160121/meer-zicht-op-glasvezel-buitengebied" target="_blank">glasvezel heeft. Mabib, de partij waarmee de gemeente Someren eerder al afspraken maakte, ontving een lening van 35 miljoen euro van BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij). Daartegenover staat dat de partij in het buitengebied van Brabantse gemeenten binnen drie jaar glasvezel aanlegt.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media