Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

CDA: nog steeds klachten over aanleg glasvezel

Er zijn in de wijk Getsewoud in Nieuw-Vennep nog steeds klachten over de aanleg van glasvezel. Volgens de fractie van het CDA in de gemeenteraad worden stoepen niet goed gedicht als ze open zijn geweest voor de werkzaamheden. Fractievoorzitter Mariette Sedee en fractie-assistent Erik van der Peet hebben het college er schriftelijke vragen over gesteld.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media