Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

Ook in 2016 subsidie voor vraagbundeling breedband in Drenthe

Gedeputeerde Staten van Drenthe hebben de subsidieregeling voor het organiseren van een vraagbundeling voor  breedband verlengd met een jaar tot eind 2016. Sinds 1 juni 2014 tot eind 2015 was het  voor bewonersinitiatieven al mogelijk om bij de provincie Drenthe een subsidie aan te vragen. Hierdoor zijn in ruim 55% van de witte gebieden in Drenthe, waar geen marktpartij actief is, bewonersinitiatieven van start gegaan.Omdat de Provincie Drenthe als doel heeft gesteld dat iedereen in 2019 moet kunnen beschikken over een breedbandverbinding, heeft het college besloten om de subsidieregeling te verlengen en hiervoor aanvullend € 500.000,- beschikbaar te stellen.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media