Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

35 miljoen om glasvezel in Brabants buitengebied aan te leggen

Breedbandfonds van de provincie Brabant wil <a href="http://www.omroepbrabant.nl/?news/242803662/35+miljoen+om+glasvezel+in+buitengebied+aan+te+leggen.aspx" target="_blank">35 miljoen euro uitlenen om adressen in het buitengebied van Brabant op het glasvezelnetwerk aan te leggen. In totaal gaat het om 35.000 adressen. De Maatschappij voor Breedband in Brabant krijgt de lening om het werk uit te voeren. De lening moet nog worden getoetst door de Europese Commissie.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media