Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

14 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

Aanleg glasvezel bijna afgerond in Groote Wielen in Rosmalen

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de wijk De Groote Wielen in Rosmalen is in juni afgerond. Dat verwacht Sjoerd Majoor van Reggefiber, de netwerkbeheerder. Al enige tijd wordt gewerkt aan de aanleg in De Groote Wielen. Reggefiber sloot in 2014 een contract af met de gemeente Den Bosch, waar Rosmalen onder valt. Binnen enkele jaren moet in de hele gemeente glasvezel liggen. De aanleg gaat wijk voor wijk. Het Paleiskwartier in Den Bosch was vorig jaar als eerste aan de beurt.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media