Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

14 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

Aanleg glasvezel bijna afgerond in Groote Wielen in Rosmalen

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de wijk De Groote Wielen in Rosmalen is in juni afgerond. Dat verwacht Sjoerd Majoor van Reggefiber, de netwerkbeheerder. Al enige tijd wordt gewerkt aan de aanleg in De Groote Wielen. Reggefiber sloot in 2014 een contract af met de gemeente Den Bosch, waar Rosmalen onder valt. Binnen enkele jaren moet in de hele gemeente glasvezel liggen. De aanleg gaat wijk voor wijk. Het Paleiskwartier in Den Bosch was vorig jaar als eerste aan de beurt.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media