Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 januari 2016, door Glasvezel Nieuws

Test-Aankoop hekelt nieuwe prijsverhoging Telenet

Na Proximus verhoogt ook Telenet de prijzen van verschillende pakketten. Ongehoord, klinkt het bij de consumentenorganisatie Test-Aankoop. ‘Er is dringend nood aan alternatieve aanbieders op de Belgische telecommarkt.’ Telenet verhoogt vanaf 14 februari de prijzen van verschillende telecompakketten voor nieuwe en bestaande klanten. Het prijskaartje van Whop en Whoppa wordt met 1,99 euro per maand verhoogd tot respectievelijk 67,48 euro en 77,93 euro per maand.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media