Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Bewoners buitengebied Boxtel dolblij met glasvezel

Huizen in het buitengebied tussen Boxtel en Oirschot zijn voor het kerstweekeinde aangesloten op glasvezel. De buurt is dolblij met de hoge internetsnelheid. Wij hebben een agrarisch bedrijf, maar zonder glasvezel zouden we het niet meer kunnen overleven aldus Marja Oomen, die met haar echtgenoot het initiatief van de glasvezel nam. Maar ook voor onze kinderen was het niet meer te doen met hun studie. We hadden 2 MB en nu 500.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media