Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

28 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Harbrinkhoeks gezin Masselink eerste met glasvezel buitenaf

Een primeur voor Paul Masselink, zijn vrouw Jos en hun kinderen in Harbrinkhoek: zij zijn het eerste gezin met een glasvezelnetwerk in alle buitengebieden van Twente en Salland waar Cogas glasvezel aanlegt. In juli werd bekend dat na stads- en dorpskernen ook buitengebieden in Twente en een deel van Salland glasvezel krijgen. Cogas begon in Tubbergen aan die monsterklus en de familie Masselink is nu het eerste huishouden dat daadwerkelijk gebruikmaakt van het netwerk.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media