Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

23 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Glasvezelinternet in Veenhuizen goed op weg

Het glasvezelproject in Veenhuizen verloopt goed. Ruim de helft van de inwoners heeft zich al aangemeld als belangstellende. De huidige netwerken in Veenhuizen kunnen deze groei niet aan en zullen binnen een paar jaar steeds trager en onstabieler worden. ‘We streven naar de aanleg van snel breedbandinternet in Veenhuizen en het buitengebied, al in 2016.’

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media