Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

20 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Internetrouter van Telenet of Proximus niet de snelste

De internetrouter die men standaard van Telenet of Proximus geleverd krijgt is niet de nieuwste en snelste optie. Moderne routers halen tot 1gigabit. Die van Telenet en Proximus kunnen 100mbit aan – 10 keer slomer. Een ander nadeel is dat men de router van een provider als Proximus altijd op dezelfde plaats moet zetten: de plek waar de kabel het huis in komt. Is het daarom slim om die router weg te gooien en een nieuwe te kopen?

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media