Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

20 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Internetrouter van Telenet of Proximus niet de snelste

De internetrouter die men standaard van Telenet of Proximus geleverd krijgt is niet de nieuwste en snelste optie. Moderne routers halen tot 1gigabit. Die van Telenet en Proximus kunnen 100mbit aan – 10 keer slomer. Een ander nadeel is dat men de router van een provider als Proximus altijd op dezelfde plaats moet zetten: de plek waar de kabel het huis in komt. Is het daarom slim om die router weg te gooien en een nieuwe te kopen?

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media