Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Nieuwe poging voor glasvezel in buitengebied Lochem

Lochem onderneemt een nieuwe poging om het buitengebied te voorzien van snel internet. Het streven om met andere gemeenten en de provincie Gelderland een bedrijf op te richten bleek eerder dit jaar onhaalbaar. Wethouder Jan Kottelenberg (CDA) richt zijn vizier nu op een alternatief. Hij is in gesprek met bedrijven die glasvezel aan kunnen leggen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media