Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Kamp wil alsnog concurrenten op Ziggo-netwerk via EU-regels

Minister Kamp (Economische Zaken) gaat bij de Europese Commissie pleiten voor het openstellen van zowel het KPN- als het Ziggo-netwerk voor concurrenten. Nog deze maand zal hij in een brief aan de Commissie uiteenzetten waarom Nederland ‘gereguleerde toegang’ mogelijk wil maken op beide landelijke netwerken voor vast internet, stelt een woordvoerder van het ministerie woensdag tegenover NU.nl.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media