Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 december 2015, door Glasvezel Nieuws

Bedrijvenpark De Run in Veldhoven krijgt geen glasvezel

Het Veldhovense bedrijventerrein De Run krijgt voorlopig geen glasvezelnetwerk. De stichting die dit wilde realiseren houdt op te bestaan. In de afgelopen jaren had die al grote moeite met het beheer van haar bestaande netwerk. Dat ligt op de industrieterreinen Habraken en Zandven. De kabels die hier zijn aangelegd, komen nu in handen van Breedband Regio Eindhoven (BRE). Deze organisatie exploiteert meerdere netwerken in en rond Eindhoven

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media