Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 november 2010, door Glasvezel Nieuws

Grote internetstoring Telfort en KPN

Als gevolg van wegwerkzaamheden bij de A2 zijn er 15 november aan het eind van de middag twee kabelbreuken ontstaan, waardoor een groot aantal regio’s momenteel geen gebruik kunnen maken van internet en vast bellen. Dat meldt het Telfort webcare team op het Telfort forum. Het gaat om een complexe breuk onder een 4 meter dikke kleilaag. Een grote storing bij KPN volgens de KPN woordvoering niet veroorzaakt door deze kabelbreuk.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media