Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

20 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Tweede Kamer aan zet voor meer keuze snel internet

In een brief aan de Tweede Kamer dringt de Consumentenbond aan op maatregelen om het aanbod van snel internet te bevorderen. De Consumentenbond vindt dat er nu te weinig keuze is door gebrek aan concurrentie, te gesloten netwerken en het ontbreken van ‘openheid’-eisen voor nieuwe netwerken. De Consumentenbond krijgt signalen van consumenten dat ze niet kunnen kiezen voor een andere aanbieder met snel internet of dat zij helemaal geen snel internet hebben. Ook uit onderzoek van Stratix, dat in juni 2015 in opdracht van de Consumentenbond is uitgevoerd, blijkt dat slechts 23% van de Nederlanders voor snel internet (tenminste 30 Mbps) kan kiezen uit 3 of meer providers. De Consumentenbond voert daarom de campagne: Meer keuze snel internet! Consumenten die ook vinden dat er te weinig keuze is in snel internet, kunnen de campagne steunen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media