Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

13 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Telenet rolt snellere modem uit naar eerste klanten

Sommige Telenet-klanten krijgen een snellere modem bij wijze van test. Het nieuwe Eurodocsis 3.0-modem gaat eerst naar Whop- en Whoppa-klanten. Het nieuwe modem werd in september reeds door Liberty Global, het moederbedrijf van Telenet, getoond op de broadcastingbeurs IBC in Amsterdam, maar veel details werden toen nog niet gelost. Het nieuwe modem maakt snelheden tot 1 gigabit per seconde mogelijk.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media