Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel aansluitdag in Veenendaal

De aanleg van glasvezel in Veenendaal verloopt <a href="http://veenendaalsekrant.nl/zakelijk/glasvezel-aansluitdag-veenendaal-56809" target="_blank">conform planning. In de wijken Centrum, Engelenburg en Dragonder vinden nog aanlegwerkzaamheden plaats. Op dit moment zijn reeds 26.000 woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De komende maanden sluit Reggefiber de laatste 3.000 woningen in Veenendaal aan. Om te demonstreren hoe de huidige apparatuur voor internet, tv en telefonie in de woning kan worden aangesloten, organiseert Reggefiber een Glasvezel Aansluitdag bij het glasvezelinformatiepunt aan de Kerkewijk.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media