Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Netwerkbijeenkomst voor ondernemend Westerwolde

Op dinsdag 17 november 2015 vindt in Zaal 12 te Vlagtwedde vanaf 19.00 uur een bijeenkomst plaats voor ondernemend Westerwolde. Met deze bijeenkomst hopen de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde ondernemers met elkaar in contact te brengen en mogelijke samenwerkingsverbanden op gang te helpen. Breedband is een van de onderwerpen die aan de orde komen.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media