Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 november 2015, door Glasvezel Nieuws

KPN bedient Drenthe met sneller internet: 'Oude wijn in nieuwe zakken'

Het voornemen van KPN om breedbandinternet in het buitengebied aan te bieden, <a href="http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/101960/KPN-bedient-Drenthe-met-sneller-internet-Oude-wijn-in-nieuwe-zakken" target="_blank">doorkruist de plannen van meer dan een dozijn lokale initiatieven voor glasvezel. Deze Drentse partijen krijgen geen subsidie meer als er snel internet wordt aangeboden in hun werkgebied en vinden de nieuwe alternatieven van KPN geen serieuze oplossing bieden. Jacob Melissen van de werkgroep Zanddorpen op Glas wil glasvezel aan laten leggen in het buitengebied van Fluitenberg, Pesse en Stuifzand. Hij vindt de opwaardering van het kopernetwerk door KPN geen volwaardige oplossing.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media