Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 november 2015, door Glasvezel Nieuws

KPN bedient Drenthe met sneller internet: 'Oude wijn in nieuwe zakken'

Het voornemen van KPN om breedbandinternet in het buitengebied aan te bieden, <a href="http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/101960/KPN-bedient-Drenthe-met-sneller-internet-Oude-wijn-in-nieuwe-zakken" target="_blank">doorkruist de plannen van meer dan een dozijn lokale initiatieven voor glasvezel. Deze Drentse partijen krijgen geen subsidie meer als er snel internet wordt aangeboden in hun werkgebied en vinden de nieuwe alternatieven van KPN geen serieuze oplossing bieden. Jacob Melissen van de werkgroep Zanddorpen op Glas wil glasvezel aan laten leggen in het buitengebied van Fluitenberg, Pesse en Stuifzand. Hij vindt de opwaardering van het kopernetwerk door KPN geen volwaardige oplossing.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media