Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Gemeente verleent garantstelling breedband Nieuwleusen

De gemeenteraad van Dalfsen verleent, onder voorwaarden, een garantstelling voor de aanleg van een breedbandnetwerk in Nieuwleusen. Dat meldt Nieuwleusen Synergie. De raad van Dalfsen (provincie Overijssel) nam een dezer dagen een principebesluit om, onder voorwaarden, een garantstelling te verlenen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de kern en in het buitengebied van Nieuwleusen. De raad ondersteunt Nieuwleusen Synergie, omdat de aanleg van een breedbandnetwerk een duurzame verbetering voor de leefbaarheid en het vestigingsklimaat in het buitengebied is.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media