Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Overheid overweegt subsidiëring snel internet in buitengebieden

Tijdens het behandelen van vragen over de begroting heeft minister Henk Kamp van Economische Zaken aangegeven dat er mogelijk subsidie komt voor snel internet in buitengebieden. De subsidie is uitsluitend bedoeld voor gebieden die verstoken zijn van snel internet, de zogenaamde witte gebieden. Of de subsidie er ook daadwerkelijk zal komen is op dit moment nog niet duidelijk, de subsidies mogen geen marktverstorende werking hebben en minister Kamp wil daarom eerst marktpartijen de gelegenheid geven om zelf met een oplossing te komen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media