Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 november 2015, door Glasvezel Nieuws

Overheid overweegt subsidiëring snel internet in buitengebieden

Tijdens het behandelen van vragen over de begroting heeft minister Henk Kamp van Economische Zaken aangegeven dat er mogelijk subsidie komt voor snel internet in buitengebieden. De subsidie is uitsluitend bedoeld voor gebieden die verstoken zijn van snel internet, de zogenaamde witte gebieden. Of de subsidie er ook daadwerkelijk zal komen is op dit moment nog niet duidelijk, de subsidies mogen geen marktverstorende werking hebben en minister Kamp wil daarom eerst marktpartijen de gelegenheid geven om zelf met een oplossing te komen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media