Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 september 2015, door Glasvezel Nieuws

Gemeente garant voor glasvezel Nieuwleusen

De raadsfracties van Dalfsen zijn <a href="http://www.destentor.nl/regio/dalfsen/gemeente-garant-voor-glasvezel-nieuwleusen-1.5245298" target="_blank">overwegend positief over het voorstel als gemeente voor 3,5 miljoen euro garant te staan voor de aanleg van glasvezel in Nieuwleusen. Het initiatief van Nieuwleusen Synergie om zowel de kern van het dorp als het buitengebied met een eigen aanbieder te verglazen, wordt breed omarmd.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media