Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 maart 2015, door Casper

Kabelnoord gaat Ameland aansluiten op glasvezel.

Kabelnoord gaat ook Ameland aansluiten op haar glasvezelnetwerk. De eerste stappen voor de verglazing van het eiland zijn inmiddels gezet.

 

Kabelnoord is actief in het uiterste noorden van Nederland. Na Dokkum, Kollum en Sibrandahûs, gaat het nu ook woningen op het eiland Ameland voorzien van een glasvezelaansluiting. Het gaat in deze fase om woningen en winkels in de kernen van Hollum, Buren, Nes en Ballum.

Binnenkort start aannemer Van Gelder Telecom in opdracht van Kabelnoord met de werkzaamheden op het eiland. Woningen die binnen het aansluitgebied vallen, hebben inmiddels een brief van Kabelnoord ontvangen. Alle woningen binnen het aansluitgebied worden gratis en zonder verplichtingen aangesloten. Voor klanten van Kabelnoord, wordt de aansluiting ook meteen geactiveerd.

In de komende maanden wordt per woning bekeken waar in de woning het nieuwe glasvezelmodem geplaatst moet worden. Vervolgens wordt gestart met de graafwerkzaamheden en de aansluiting van de huizen op het glasvezelnetwerk. 


Meer nieuws...

Ook 1 Gbps internetsnelheid voor KPN

Internetsnelheden van 1 Gbps
Internetsnelheden van 1 Gbps kennen we al van providers als Tweak en Delta. Daarnaast hadden providers als T-Mobile en Caiway al snelheden van 700+ Mbps. In het geva…

Glasvezel voor Landelijk Amsterdam-Noord

40% Van de huishoudens in het Landelijk gebied Amsterdam-Noord heeft zich reeds ingeschreven voor het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in dit gebied.
Hiermee is de minimale grens van aanmeldin…

Meer dan 3.000.000 glasvezelaansluitingen in Nederlnd

Op 9 februari jongstleden bereikte het aantal glasvezelaansluitingen in Nederland de grens van 3.000.000.
 
Waar de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nederland op gang gebracht werd door Re…

KPN breidt glasvezelaanbod uit met 200Mbit/s-abonnement

KPN biedt tegenwoordig voor glasvezel ook een 200Mbit/s-optie aan, dit naast de bestaande 100Mbit/s- en 500Mbit/s-abonnementen . De snelheid komt beschikbaar voor een meerprijs van 8,99 euro p…

Volg ons op social media