Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 maart 2015, door Casper

Kabelnoord gaat Ameland aansluiten op glasvezel.

Kabelnoord gaat ook Ameland aansluiten op haar glasvezelnetwerk. De eerste stappen voor de verglazing van het eiland zijn inmiddels gezet.

 

Kabelnoord is actief in het uiterste noorden van Nederland. Na Dokkum, Kollum en Sibrandahûs, gaat het nu ook woningen op het eiland Ameland voorzien van een glasvezelaansluiting. Het gaat in deze fase om woningen en winkels in de kernen van Hollum, Buren, Nes en Ballum.

Binnenkort start aannemer Van Gelder Telecom in opdracht van Kabelnoord met de werkzaamheden op het eiland. Woningen die binnen het aansluitgebied vallen, hebben inmiddels een brief van Kabelnoord ontvangen. Alle woningen binnen het aansluitgebied worden gratis en zonder verplichtingen aangesloten. Voor klanten van Kabelnoord, wordt de aansluiting ook meteen geactiveerd.

In de komende maanden wordt per woning bekeken waar in de woning het nieuwe glasvezelmodem geplaatst moet worden. Vervolgens wordt gestart met de graafwerkzaamheden en de aansluiting van de huizen op het glasvezelnetwerk. 


Meer nieuws...

KPN gaat verder met glasvezelaanleg in Alkmaar

KPN NetwerkNL gaat maandag 13 januari verder met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Alkmaar Zuid. De komende drie jaar wil KPN ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel vo…

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 
De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen…

Van 0 naar 2 glasvezelnetwerken in Weststellingwerf

De poging van de gemeente om Glasvezel Buitenaf en Breedband Noord samen te laten werken bij de aanleg van het glasvezelnetwerk in Weststellingwerf heeft helaas niet gebaat. De partijen kwamen er s…

Regio Rivierenland mag door met glasvezelnetwerk buitengebied

In het kort geding dat Glasvezel Buitenaf had aangespannen tegen Regio Rivierenland, aangaande de aanleg van van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van bovengenoemde regio.
Volgens Glasvezel…

Volg ons op social media