Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 maart 2015, door Casper

Kabelnoord gaat Ameland aansluiten op glasvezel.

Kabelnoord gaat ook Ameland aansluiten op haar glasvezelnetwerk. De eerste stappen voor de verglazing van het eiland zijn inmiddels gezet.

 

Kabelnoord is actief in het uiterste noorden van Nederland. Na Dokkum, Kollum en Sibrandahûs, gaat het nu ook woningen op het eiland Ameland voorzien van een glasvezelaansluiting. Het gaat in deze fase om woningen en winkels in de kernen van Hollum, Buren, Nes en Ballum.

Binnenkort start aannemer Van Gelder Telecom in opdracht van Kabelnoord met de werkzaamheden op het eiland. Woningen die binnen het aansluitgebied vallen, hebben inmiddels een brief van Kabelnoord ontvangen. Alle woningen binnen het aansluitgebied worden gratis en zonder verplichtingen aangesloten. Voor klanten van Kabelnoord, wordt de aansluiting ook meteen geactiveerd.

In de komende maanden wordt per woning bekeken waar in de woning het nieuwe glasvezelmodem geplaatst moet worden. Vervolgens wordt gestart met de graafwerkzaamheden en de aansluiting van de huizen op het glasvezelnetwerk. 


Meer nieuws...

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

KPN NetwerkNL gaat uitrol glasvezel Hengelo af maken

Vanaf eind augustus wordt de aanleg van glasvezel in Hengelo door KPN NetwerkNL weer opgepakt. Dit keer gaan ze verder in het gebied ten zuiden van de A1. Dit in navolging op het traject van 4 jaar…

Volg ons op social media