Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 maart 2015, door Casper

Kabelnoord gaat Ameland aansluiten op glasvezel.

Kabelnoord gaat ook Ameland aansluiten op haar glasvezelnetwerk. De eerste stappen voor de verglazing van het eiland zijn inmiddels gezet.

 

Kabelnoord is actief in het uiterste noorden van Nederland. Na Dokkum, Kollum en Sibrandahûs, gaat het nu ook woningen op het eiland Ameland voorzien van een glasvezelaansluiting. Het gaat in deze fase om woningen en winkels in de kernen van Hollum, Buren, Nes en Ballum.

Binnenkort start aannemer Van Gelder Telecom in opdracht van Kabelnoord met de werkzaamheden op het eiland. Woningen die binnen het aansluitgebied vallen, hebben inmiddels een brief van Kabelnoord ontvangen. Alle woningen binnen het aansluitgebied worden gratis en zonder verplichtingen aangesloten. Voor klanten van Kabelnoord, wordt de aansluiting ook meteen geactiveerd.

In de komende maanden wordt per woning bekeken waar in de woning het nieuwe glasvezelmodem geplaatst moet worden. Vervolgens wordt gestart met de graafwerkzaamheden en de aansluiting van de huizen op het glasvezelnetwerk. 


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media