Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 januari 2013, door Samantha

Inschrijven voor glasvezel in Rucphen verlengd tot 3 maart

De inschrijftermijn voor glasvezel in Rucphen is door Reggefiber verlengd tot 3 maart 2013. De afgelopen weken konden de inwoners van Rucphen voor glasvezel kiezen en ondanks de vele aanmeldingen is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald. 

Bent u woonachtig in Rucphen en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! 

Helaas is deze vraagbundeling niet doorgegeaan.

Bekijk de internet, tv en bellen pakketten die wel leverbaar zijn in Rucphen.


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media