Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 januari 2013, door Samantha

Inschrijven voor glasvezel in Rucphen verlengd tot 3 maart

De inschrijftermijn voor glasvezel in Rucphen is door Reggefiber verlengd tot 3 maart 2013. De afgelopen weken konden de inwoners van Rucphen voor glasvezel kiezen en ondanks de vele aanmeldingen is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald. 

Bent u woonachtig in Rucphen en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! 

Helaas is deze vraagbundeling niet doorgegeaan.

Bekijk de internet, tv en bellen pakketten die wel leverbaar zijn in Rucphen.


Meer nieuws...

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

KPN NetwerkNL gaat uitrol glasvezel Hengelo af maken

Vanaf eind augustus wordt de aanleg van glasvezel in Hengelo door KPN NetwerkNL weer opgepakt. Dit keer gaan ze verder in het gebied ten zuiden van de A1. Dit in navolging op het traject van 4 jaar…

Ook 1 Gbps internetsnelheid voor KPN

Internetsnelheden van 1 Gbps
Internetsnelheden van 1 Gbps kennen we al van providers als Tweak en Delta. Daarnaast hadden providers als T-Mobile en Caiway al snelheden van 700+ Mbps. In het geva…

Volg ons op social media