Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 januari 2013, door Samantha

Vraagbundeling glasvezel in Dalfsen en Lemelerveld verlengd tot 24 februari

Reggefiber heeft de inschrijftermijn voor glasvezel in Dalfsen en Lemelerveld verlengd tot 24 februari 2013. Inwoners van deze week hadden de afgelopen weken de mogelijkheid om voor glasvezel te kiezen. Helaas is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald en daarom wordt de inschrijftermijn verlengd.

Bent u woonachtig in Dalfsen en Lemelerveld en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! U kunt kiezen tussen onderstaande providers:

Wij vergelijken de volgende glasvezel pakketten en aanbieders in Dalfsen en Lemelerveld.

 


Meer nieuws...

T-Mobile verandert aanbod

Afgelopen week heeft T-Mobile haar aanbod voor Thuis internet aangepast. Zowel op DSL als op de verschillende glasvezelnetwerken; Reggefiber/KNP NetwerkNL, Hun eigen ODF en het het VWT netwerk in D…

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

Volg ons op social media