Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 januari 2013, door Samantha

Vraagbundeling glasvezel in Dalfsen en Lemelerveld verlengd tot 24 februari

Reggefiber heeft de inschrijftermijn voor glasvezel in Dalfsen en Lemelerveld verlengd tot 24 februari 2013. Inwoners van deze week hadden de afgelopen weken de mogelijkheid om voor glasvezel te kiezen. Helaas is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald en daarom wordt de inschrijftermijn verlengd.

Bent u woonachtig in Dalfsen en Lemelerveld en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! U kunt kiezen tussen onderstaande providers:

Wij vergelijken de volgende glasvezel pakketten en aanbieders in Dalfsen en Lemelerveld.

 


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media