Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 januari 2013, door Samantha

Vraagbundeling glasvezel in Dinkelland, Ootmarsum is verlengd tot 17 februari 2013

De inschrijftermijn voor glasvezel in Dinkelland, Ootmarsum is door Reggefiber verlengd tot 17 februari 2013. De afgelopen weken konden de inwoners van Dinkelland, Ootmarsum voor glasvezel kiezen en ondanks de vele aanmeldingen is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald. 

Bent u woonachtig in Dinkelland, Ootmarsum en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! U kunt kiezen tussen onderstaande providers:


Meer nieuws...

KPN gaat verder met glasvezelaanleg in Alkmaar

KPN NetwerkNL gaat maandag 13 januari verder met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Alkmaar Zuid. De komende drie jaar wil KPN ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel vo…

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 
De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen…

Van 0 naar 2 glasvezelnetwerken in Weststellingwerf

De poging van de gemeente om Glasvezel Buitenaf en Breedband Noord samen te laten werken bij de aanleg van het glasvezelnetwerk in Weststellingwerf heeft helaas niet gebaat. De partijen kwamen er s…

Regio Rivierenland mag door met glasvezelnetwerk buitengebied

In het kort geding dat Glasvezel Buitenaf had aangespannen tegen Regio Rivierenland, aangaande de aanleg van van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van bovengenoemde regio.
Volgens Glasvezel…

Volg ons op social media