Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 januari 2013, door Samantha

Vraagbundeling glasvezel in Dinkelland, Ootmarsum is verlengd tot 17 februari 2013

De inschrijftermijn voor glasvezel in Dinkelland, Ootmarsum is door Reggefiber verlengd tot 17 februari 2013. De afgelopen weken konden de inwoners van Dinkelland, Ootmarsum voor glasvezel kiezen en ondanks de vele aanmeldingen is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald. 

Bent u woonachtig in Dinkelland, Ootmarsum en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! U kunt kiezen tussen onderstaande providers:


Meer nieuws...

T-Mobile verandert aanbod

Afgelopen week heeft T-Mobile haar aanbod voor Thuis internet aangepast. Zowel op DSL als op de verschillende glasvezelnetwerken; Reggefiber/KNP NetwerkNL, Hun eigen ODF en het het VWT netwerk in D…

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

Volg ons op social media