Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 januari 2013, door Samantha

Vraagbundeling glasvezel in Dinkelland, Ootmarsum is verlengd tot 17 februari 2013

De inschrijftermijn voor glasvezel in Dinkelland, Ootmarsum is door Reggefiber verlengd tot 17 februari 2013. De afgelopen weken konden de inwoners van Dinkelland, Ootmarsum voor glasvezel kiezen en ondanks de vele aanmeldingen is het benodigde percentage van 30% nog niet behaald. 

Bent u woonachtig in Dinkelland, Ootmarsum en wilt u graag dat Reggefiber het netwerk van de toekomst gratis zal aanleggen meld u dan snel aan! U kunt kiezen tussen onderstaande providers:


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media