Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 september 2012, door Samantha

Laatste kans op glasvezel in Maasgouw

Inwoners van Maasgouw hebben alleen deze week nog om zich aan te melden voor glasvezel in hun woonplaats.

In Maasgouw loopt momenteel het vraagbundelingstraject van Reggefiber om zo te inventartiseren of de inwoners van Maasgouw voldoende enthousiast zijn voor glasvezel. De reeds verlengde vraagbundeling in Maasgouw loopt aankomend weekend af en dan zal moeten uitwijzen of Reggefiber ook hier met de schop de grond in gaat. 

Tot aan 16 september hebben de inwoners van Maasgouw de mogelijkheid om zich in te schrijven. Wanneer er dan nog géén 30% van de huishoudens enthousiast is voor glasvezel kan het nog een tijd duren voordat in Maasgouw het netwerk van de toekomst beschikbaar komt. 

Er zijn op dit moment nog slechts 50 aanmeldingen nodig voor glasvezel in Maasgouw.

  


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media