Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 september 2012, door Samantha

Laatste kans op glasvezel in Maasgouw

Inwoners van Maasgouw hebben alleen deze week nog om zich aan te melden voor glasvezel in hun woonplaats.

In Maasgouw loopt momenteel het vraagbundelingstraject van Reggefiber om zo te inventartiseren of de inwoners van Maasgouw voldoende enthousiast zijn voor glasvezel. De reeds verlengde vraagbundeling in Maasgouw loopt aankomend weekend af en dan zal moeten uitwijzen of Reggefiber ook hier met de schop de grond in gaat. 

Tot aan 16 september hebben de inwoners van Maasgouw de mogelijkheid om zich in te schrijven. Wanneer er dan nog géén 30% van de huishoudens enthousiast is voor glasvezel kan het nog een tijd duren voordat in Maasgouw het netwerk van de toekomst beschikbaar komt. 

Er zijn op dit moment nog slechts 50 aanmeldingen nodig voor glasvezel in Maasgouw.

  


Meer nieuws...

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

KPN NetwerkNL gaat uitrol glasvezel Hengelo af maken

Vanaf eind augustus wordt de aanleg van glasvezel in Hengelo door KPN NetwerkNL weer opgepakt. Dit keer gaan ze verder in het gebied ten zuiden van de A1. Dit in navolging op het traject van 4 jaar…

Volg ons op social media