Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 september 2012, door Samantha

Laatste kans op glasvezel in Leek

Inwoners van Leek hebben alleen deze week nog om zich aan te melden voor glasvezel in hun woonplaats.

In Leek loopt momenteel het vraagbundelingstraject van Reggefiber om zo te inventartiseren of de inwoners van Leek voldoende enthousiast zijn voor glasvezel. De reeds verlengde vraagbundeling in Leek loopt aankomend weekend af en dan zal moeten uitwijzen of Reggefiber ook hier met de schop de grond in gaat. 

Tot aan 16 september hebben de inwoners van Leek de mogelijkheid om zich in te schrijven. Wanneer er dan nog géén 30% van de huishoudens enthousiast is voor glasvezel kan het nog een tijd duren voordat in Leek het netwerk van de toekomst beschikbaar komt. 

Op dit moment heeft Leek nog maar 60 aanmeldingen nodig dus ze zijn er bijna!! 

 

  


Meer nieuws...

Regio Rivierenland mag door met glasvezelnetwerk buitengebied

In het kort geding dat Glasvezel Buitenaf had aangespannen tegen Regio Rivierenland, aangaande de aanleg van van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van bovengenoemde regio.
Volgens Glasvezel…

T-Mobile verandert aanbod

Afgelopen week heeft T-Mobile haar aanbod voor Thuis internet aangepast. Zowel op DSL als op de verschillende glasvezelnetwerken; Reggefiber/KNP NetwerkNL, Hun eigen ODF en het het VWT netwerk in D…

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Volg ons op social media