Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 september 2012, door Samantha

Laatste kans op glasvezel in Leek

Inwoners van Leek hebben alleen deze week nog om zich aan te melden voor glasvezel in hun woonplaats.

In Leek loopt momenteel het vraagbundelingstraject van Reggefiber om zo te inventartiseren of de inwoners van Leek voldoende enthousiast zijn voor glasvezel. De reeds verlengde vraagbundeling in Leek loopt aankomend weekend af en dan zal moeten uitwijzen of Reggefiber ook hier met de schop de grond in gaat. 

Tot aan 16 september hebben de inwoners van Leek de mogelijkheid om zich in te schrijven. Wanneer er dan nog géén 30% van de huishoudens enthousiast is voor glasvezel kan het nog een tijd duren voordat in Leek het netwerk van de toekomst beschikbaar komt. 

Op dit moment heeft Leek nog maar 60 aanmeldingen nodig dus ze zijn er bijna!! 

 

  


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media