Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

Mijlpaal voor E-Fiber

class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt; caret-color: #000000; text-size-adjust: auto; line-height: 16.8667px;">Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizend, op glasvezel, aangesloten adressen (“homes passed”) door heel Nederland bereikt.  Daarnaast heeft het bedrijf nog eens honderdduizend adressen in de werk/projectenportefeuille.

 

De ambitie van E-fiber is om een stevige nummer drie van de Nederlandse “glasvezel internet markt” te zijn, hetgeen zo steeds dichter bij komt. In 2020 zullen waarschijnlijk vijftigduizend adressen door E-Fiber op het netwerk worden aangesloten. E-Fiber zou dit aanlegtempo graag nog wat opvoeren.

 

Verdere groei

E-Fiber wil graag verder groeien en voert daarom ook doorlopend gesprekken met geïnteresseerde gemeenten. Hierdoor staat een verder gebiedsuitbreiding al op de rol. Doordat E-Fiber niet alleen de kernen aansluit, maar ook de buitengebieden weten steeds meer gemeenten het bedrijf te vinden. Dit is nl iets dat iig KPNNetwerkNL niet doet. 

 

E-Fiber Netwerk

Het glasvezelnetwerk van E-Fiber is een open netwerk. Hierdoor is het in principe voor alle providers mogelijk om hun diensten te leveren over he netwerk. Momenteel leveren niet in alle E-Fiber gebieden dezelfde providers. Proviuders die veelal leveren zijn iig: Tweak en het nieuwe Freedom Internet.

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig internet
De bedoeling is dat alle 17.000 huishouden…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluiten van de gemeente Maastricht sluit aan op de doel…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

KPN en XS4All verhogen de prijzen

KPN en XS4All zullen per 1 juli dit jaar de prijzen voor glasvezelinternetabonnementen verhogen. Dit geldt voor zowel particuliere als klein zakelijke klanten van beide providers.
 Op zich is…

Volg ons op social media